Zeeuwse Kustmarathon 2011

1 oktober 2011

kustmarathon 2007 2001524 Mannen en 226 Vrouwen, marathonlopers zullen zaterdag weer lopen door het mooie landschap van Schouwen-Duiveland en Walcheren tijdens de Zeeuwse Kustmarathon die dit jaar voor 9e keer zal worden gehouden. De route loopt van Burgh-Haamstede tot in Zoutlande. Deelnemers komen vooral uit Nederland, maar ook veel buitenlandse deelnemers zorgen voor een internationaal tintje. Op zondag lopen de wandelaars de wandelmarathon langs dezelfde mooi route.

Het mooie, maar ook warme weer dat komend weekend wordt verwacht zal het er voor de snelle renners als de wandelaars er niet gemakkelijk op maken. Gelukkig helpt de grote belangstelling van jong en oud langs de route en zal dat de wandelaars een extra steuntje in de rug zijn.

In de dorpen langs de route zullen hier en daar ook activiteiten worden georganiseerd. Traditioneel zal in Westkapelle op de Zeedijk, vlak voor de laatste zware kilometers, muziekvereniging OKK de wandelaars weer de laatste muzikale steun in de rug geven.

Zeeuwse Kustmarathon website.

Het weer

1 Comment

  • rene v hoorn zegt:

    knettergek als je in dat fel stomme zonnetje gaat hardlopen, ben ik blij dat ik met een pilsje thuis in de schaduw zit na 40 uur werken moet je toch echt niet aan een hardloopwedstrijd denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Bombax Theme designed by itx
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera
Get Adobe Flash player